HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Op Valentijnsdag staat voor ons de liefde voor de zorg voorop. Daarom organiseert HappyNurse ook dit jaar weer een Valentijnsactie voor iedereen die in de zorg werkt.


Wil jij iemand uit de zorg bedanken of iets liefs toewensen? Ga dan naar de actiepagina www.happynurse.nl/valentijn en laat jouw persoonlijke boodschap achter voor je favoriete zorgverlener.

 

Deelnemen kan tot en met 6 februari 11.00 uur. Jouw boodschap wordt op de wikkel van de reep geprint. Uit alle inzendingen worden er 100 getrokken, deze personen krijgen op Valentijnsdag een persoonlijke XXL-reep thuisgestuurd.


Tour d'amour

Bovendien maak je zelf ook kans op een reis naar Parijs! Uit alle inzenders, dus ook die personen die geen gepersonaliseerde reep winnen, trekken we één gelukkige die een Tour d’amour voor 2 wint, oftewel een reis naar Parijs!


Doe mee aan deze leuke actie en nomineer een zorgverlener die volgens jou een XXL chocoladereep verdient. Ga gauw naar www.happynurse.nl/valentijn en maak de liefste zorgverlener happy!


Ben jij zelf al een Happy Nurse?

Verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en nog veel meer zorgprofessionals zijn van harte welkom bij HappyNurse. Kies uit ruim 200 vacatures bij onze 20 uitzendbureaus en 40 wijkteams, of stuur een open sollicitatie. Word ook een Happy Nurse.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord