HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Op 12 oktober kreeg het HappyNurse wijkteam Veenendaal Noord bezoek van Frank de Reij. Frank is commissaris van HappyNurse Thuiszorg en in het dagelijkse leven is hij ceo van het Meander mc in Amersfoort. Frank kwam zelf kijken hoe het eraan toe gaat bij een wijkteam in de thuiszorg en werd hartelijk ontvangen door Karima, zorgondernemer in Veenendaal. Na uitgebreide informatie over het voor soort cliënten en de variëteit aan zorgdiensten die door HappyNurse wordt geleverd, is de ochtend afgesloten met een lekkere lunch. Zowel Frank als Karima vonden het een boeiende en informatieve kennismaking, die zeker een vervolg krijgt.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord