Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Word ook een Happy Held in de zorg

Vanaf vandaag kun jij enkele van onze Happy Helden zien stralen. Want in de campagne 'Word ook een Happy Held bij HappyNurse' vertellen 5 collega’s over hun werk in de zorg.

Zij zijn onze Happy Helden: niet alleen omdat ze (voor de camera) hun verhaal durven te vertellen, maar vooral omdat ze betere zorg leveren en dit met passie doen. Want een Happy Nurse zorgt voor een Happy Patiënt of Cliënt.

 

Hoe ze dit doen? Bekijk dan vooral de video’s en lees het interview. Ze vertellen wat hen zo Happy maakt, hoe ze geholpen worden om zich verder te ontwikkelen en wat hun sterkste eigenschappen zijn. Bezoekers van happynurse.nl en zorgprofessionals op Facebook, Instagram en LinkedIn krijgen zo een inkijkje en worden hopelijk geïnspireerd om zich in te schrijven bij HappyNurse. Er zijn namelijk volop banen in heel Nederland via de 35 Happy wijkteams en 23 Happy uitzendbureaus. Wij kijken goed naar wat jouw wensen zijn. Want met meer Happy Helden maken we samen de zorg beter.

 

Iedere Happy Held een eigen verhaal

Benieuwd? Bekijk de verhalen van deze Happy Helden in de zorg op HappyNurse/HappyHelden.

 

Onze 5 happy helden. Happy Held

HAPPYMOMENT

Lees de persoonlijke verhalen van verpleegkundigen. Want werken in de zorg, daar word je happy van! Wat is jouw verhaal?

 

Lees alle inzendingen

 

Inge Wissenburg

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ISO 9000
ABU
Erkend leerbedrijf
SNCU
Actiz