HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Drie van onze collega's zijn geïnterviewd voor een artikel in het Algemeen Dagblad (AD, regio Den Haag)!

Nelson Soares, franchisenemer van drie HappyNurse uitzendbureaus, Mohamed Azzaoui, zzp'er bij HappyNurse en Saskia Chedi-Coesel, franchisenemer van twee HappyNurse wijkteams, vertellen in het artikel dat steeds meer zorgverleners ervoor kiezen om zzp'er in de zorg te worden, uit liefde voor hun vak, om zo meer tijd te kunnen besteden aan de cliënt. Die passie voor ons vak  en het willen leveren van de beste zorg is iets wat alle Happy Nurses delen!

 

Ook iets voor jou?

Deel jij ook de passie voor het vak? Bekijk dan op onze site of werken bij HappyNurse iets voor jou is. Als verpleegkundige of verzorgende, als zzp'er of als zorgondernemer.

foto: AD

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord