Uitzendbureau starten? Informeer naar de mogelijkheden.
Je eigen HappyNurse uitzendbureau starten

Start je eigen
HappyNurse Zorg
Uitzendbureau

Zo werkt het

Start je eigen uitzendbureau

  • Focus op arbeidsbemiddeling in de zorg
  • Professionele ondersteuning vanuit HappyNurse
  • Succesvolle franchise formule

Is het jouw ambitie om zorgprofessionals met zorgopdrachten te matchen? En tevreden klanten en medewerkers te hebben? Bij HappyNurse zet je een eigen uitzendbureau op en realiseer je jouw ambities.

Zo werkt het

Als je wilt starten met een eigen HappyNurse uitzendbureau, beginnen we eerst met een vrijblijvende kennismaking. Samen gaan ontdekken of een samenwerking voor ons beiden van toegevoegde waarde zal zijn.

Wat ga je doen

Als commercieel en ambitieus ondernemer kun jij als geen ander de zorgprofessionals en zorgopdrachten met jouw team in de regio bij elkaar brengen.

Jij bent als zorgondernemer verantwoordelijk om mooie opdrachten voor je uitzendkrachten en zzp-ers te regelen. Dat betekent veel op pad naar prospects en bestaande klanten.

De juiste mensen plaatsen op de juiste werkplek. Jij bent de drijvende kracht achter het vinden en actief benaderen van zorgprofessionals in jouw regio. Met de juiste mensen maak je mooie matches bij zorginstellingen. Het resultaat? Zorginstelling HAPPY, Uitzendkracht HAPPY. JIJ HAPPY (en wij natuurlijk ook)!

Het administratieve proces binnen de uitzendbranche is veelomvattend. Je zorgt voor een juiste roosterplanning, urenregistratie en het correct invullen van standaardcontracten en opdrachtbevestigingen. Vanuit onze formule kun je rekenen op actuele templates en een adviserende en controlerende rol. Zelf houd je de roosterplanning en urenregistratie bij.

 

Wat biedt HappyNurse

Ondersteunt je daar waar nodig is waardoor jij je focust op arbeidsbemiddeling.

Door de omvang en de kwaliteit van onze zorg, zijn er landelijke samenwerkingen met zorginstellingen en de eigen HappyNurse wijkteams. Maar ook met collega ondernemers van HappyNurse Uitzendbureau. Bovendien kun je gelijk meeliften op onze landelijke naamsbekendheid waardoor je een vliegende start hebt.

De afdeling Finance & Control regelt alles met betrekking tot een juiste en tijdige betaling van de lonen, de facturatie en debiteurenbeheer. Ook kan jij als zorgondernemer rekenen op financiële en personele rapportages om zo goed inzicht te krijgen in de bedrijfsvoering. Een eigen uitzendbureau starten wordt zo een stuk eenvoudiger.

HappyNurse ondersteunt jou met marketing, IT en legal. Allemaal taken die veel tijd kosten als je dat zelf moet doen. Jij kunt je zo volledig concentreren op het matchen van uitzendkrachten en zorginstellingen.

Overige ondersteuning
Berthina Peenstra, HappyNurse Uitzendbureau Heerenveen

Berthina
Peenstra
Uitzendbureau Heerenveen
Den Haag

Het voordeel van een franchise formule is dat je veel risico’s hebt afgedekt en dat veel werk uit handen genomen wordt genomen. En ook al liggen de kaders vast er blijft veel ruimte over voor het varen van je eigen koers.

Lees meer

Kies jouw locatie
en start je eigen uitzendbureau

Werk je graag dichtbij huis? Wil je een uitzendbureau beginnen in jouw regio? Sluit je dan aan bij ons landelijk netwerk van betrokken en gedreven zorgondernemers.

Is jouw locatie nog beschikbaar?

Vul onder de plaatsnaam in om te zien of je hier jouw uitzendbureau kunt beginnen.

  • Goed nieuws!

Er is momenteel grote vraag naar uitzendbureaus.

Dus ook is beschikbaar om jouw eigen uitzendbureau in te starten!

Neem direct contact op

  • Helaas...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Numquam blanditiis, velit! Consequatur nostrum obcaecati velit nobis in alias odit voluptatibus vitae atque, voluptatem veniam sit.

Misschien een ander plaats?

Opleidingen

Word nog beter in je vak door opleidingen te volgen. Zo start je met een gedegen inwerktraject. Daarnaast kun je via ons opleidingsportaal opleidingen, trainingen en coaching op maat volgen. Hiermee ondersteunen we jouw groei als authentiek leider in de zorg en voor je team. Jouw persoonlijke ontwikkeling past bij de groei van HappyNurse, samen staan we sterker.

Nelson Soares, HappyNurse Uitzendbureau Rotterdam, Woerden en Driebergen

Nelson Soares
Uitzendbureau Rotterdam, Woerden en Driebergen

Als je net begint ben je klein, maar toch groot. Als je twijfelt om voor jezelf te beginnen, kan ik je aanbevelen om voor HappyNurse te kiezen. Als starter ben je klein, maar met HappyNurse ook groot.

Lees meer
Sandra Duivenvoorde

Sandra Duivenvoorde

Marketing & Growth

Ben je enthousiast geworden? En heb je nog vragen?
Bel me op 06-510 824 44 of vul het formulier in. Samen bespreken we dan of een eigen uitzendbureau echt iets voor jou kan zijn.

Neem contact op
betere zorg op jouw locatie

Enthousiast? Neem contact op met Sandra

Ben je enthousiast geworden om je eigen zorg uitzendbureau te starten? Vul je gegevens in. Je kunt op heel korte termijn een persoonlijke reactie van Sandra Duivenvoorde verwachten.

 

  • Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden om een eigen uitzendbureau te starten.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.