Scroll down for more information

Het verhaal van
Nelson Soares

Als je net begint ben je klein, maar toch groot. Als je twijfelt om voor jezelf te beginnen, kan ik je aanbevelen om voor HappyNurse te kiezen. Als starter ben je klein, maar met HappyNurse ook groot. En je hebt meteen ondersteuning, dat maakt je start een stuk makkelijker

 

Interesse? Contact met HappyNurse

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

HappyNurse Uitzendbureau Rotterdam, Woerden en Driebergen

 

Als je net begint ben je klein, maar toch groot.

Als je twijfelt om voor jezelf te beginnen, kan ik je aanbevelen om voor HappyNurse te kiezen. Als starter ben je klein, maar met HappyNurse ook groot. En je hebt meteen ondersteuning, dat maakt je start een stuk makkelijker.

 

"Je hoeft niet zelf het
wiel uit te vinden"


Je start een stuk makkelijker

Je hoeft geen compleet nieuw concept op te zetten en je hebt meteen ondersteuning, dat maakt je start een stuk makkelijker. En het scheelt nogal of je HappyNurse bent of een net gestarte zzp'er. Als starter ben je klein, maar met HappyNurse toch groot.

 

Zou je dat wel doen?

Ik ben in 2012 samen met mijn vrouw begonnen. Zou je dat wel doen, vroegen veel mensen. Juist die reactie gaf ons de uitdaging om door te zetten. We hebben nu 3 vestigingen, daar ben ik trots op. HappyNurse biedt me de mogelijkheid om zorg en ondernemen te combineren. Ik ontdekte dat die combinatie me erg goed bevalt, het heeft me meer vrijheid gebracht! Ik kan ook op sociaal vlak mijn kwaliteiten inzetten. Ik heb wekelijks contact met andere vestigingen, daarnaast is er elke maand een franchiseraad. Zo kun je goed met elkaar samenwerken en je ervaringen en tips met elkaar delen.

 

Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden

Ondernemen in de zorg is makkelijker als je het samen doet. Je hoeft namelijk niet meer zelf het wiel uit te vinden. De backoffice van HappyNurse zorgt voor de salarisbetalingen, de verloning en bijvoorbeeld ook de juridische zaken. Je wordt ook geholpen om goed met veranderingen in de zorg om te gaan. En door de trainingen kun je een goede start maken. Het mooie aan HappyNurse franchisenemer zijn is in mijn ogen dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kwaliteit. De uitdaging: je klanten de juiste zorgprofessionals bieden!

 

 

Interesse? Contact met HappyNurse
ABU