Scroll down for more information

Het verhaal van
Rudi Liebrand

In de zorg kan het veel beter geregeld worden. Waarom ik dit doe? Omdat het in de zorg allemaal veel beter geregeld kan worden en omdat ik zelfstandig ondernemer wil zijn. Bovendien weet ik met HappyNurse een goede organisatie achter me

 

Interesse? Contact met HappyNurse

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Uitzendbureau HappyNurse Utrecht en Doetinchem

 

Uit idealisme

Waarom ik als zelfstandige begon? Uit idealisme. Ik vond dat het in de zorg veel beter geregeld kan worden. Ooit had ik al een eigen uitzendbureau, maar miste een klankbord. Als ondernemer heb je met zoveel dingen te maken. De verloning, ict, wetgeving. Doe het allemaal maar eens in je eentje. Maar als je samen met HappyNurse onderneemt wordt het voor je geregeld. Zo kan ik dicht bij de zorg, toch mijn vak, betrokken blijven. Heel fijn!

 

"Je bepaalt zelf je toekomst"


Gelukkiger maken

Kies je voor het ondernemerschap, dan moet je je er wel volledig op focussen. De kick is dan elke keer weer dat je het resultaat ziet van je eigen inzet. Omdat ik al eerder als verpleegkundige heb gewerkt weet ik wat er gevraagd wordt. Ik kan mijn kennis en kunde goed kwijt, maar dan meer als begeleider. Ik ga vaak met een verpleegkundige naar een opdrachtgever, om te kijken hoe we die nog gelukkiger kunnen maken. Nu ik 51 ben vind ik het ook mooi om die ambitie over te dragen op jongere collega's.

 

Je bepaalt zelf je toekomst

Je werkt nu niet meer 36 uur bij een vaste werkgever waar alles al voor je is bepaald. Met je eigen HappyNurse uitzendbureau bepaal je zelf je dag. En dat geldt ook voor je toekomst! We zijn nu al bezig met waar we naar toe willen met onze vestiging. Dat vind ik ook een hele interessante kant: kijken hoe je je verder kunt ontwikkelen.

 

Ik leg de lat hoog

Bij mij ligt de lat altijd hoog, net als bij HappyNurse. De uitstraling, de tools, het ziet er erg mooi uit. Over alles is nagedacht, je kunt er mee voor de dag komen. En met HappyNurse sta je dus nooit alleen. Als je samenwerkt en dingen deelt, met HappyNurse en je collega's, kun je echt groeien en succesvol zijn. Ik ben er trots op dat de samenwerking geslaagd is!

 

Interesse? Contact met HappyNurse
ABU