Wijkteam
Amersfoort West

Odylle Hagenaars - Thuiszorgondernemer
Stadsring 248-250 (per 15 feb 2019)
3811HS  Amersfoort
Neem direct contact met ons op:
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

HappyNurse wijkteam Amersfoort West vindt dat zorgverlening beter kan! Tijdens een persoonlijk intakegesprek inventariseren wij welke hulp en/of zorg u nodig heeft. Op basis van uw zorgindicatie verlenen wij verzorging en verpleging op de afgesproken zorgmomenten. Dit doen we met een enthousiast team van Happy zorgprofessionals, zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Uw directe omgeving zoals uw partner en/of mantelzorger worden betrokken bij de zorgverlening.

Wij bieden professionele thuiszorg en herstelzorg aan in Amersfoort van hoge kwaliteit en streven ernaar dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Er is een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt, namelijk mevrouw Odylle Hagenaars. Zij zorgt ervoor dat de zorgcoördinatie van uw verzorging en verpleging door het wijkteam zo optimaal en prettig mogelijk verloopt, inclusief het contact met de zorgverzekeraar. Heeft u hulp, verzorging of verpleging nodig? Neem dan contact op met HappyNurse Amersfoort of vraag aan uw huisarts en/of specialist dit voor u te doen.

Ons team

Odylle Hagenaars

Odylle Hagenaars

Thuiszorgondernemer

Wij kennen deze buurt

HappyNurse Wijkteam Amersfoort kent de buurten en wijken waar u woont. Ons team kent de huisartsen, apothekers, het ziekenhuis en specialisten en overige verwijzers in Amersfoort. Wij betrekken uw omgeving en mantelzorgers bij onze zorgverlening en bieden ondersteuning. Het wijkteam staat voor u klaar als dit nodig is. Laagdrempelig en transparant, zodat u altijd terecht kunt met uw vragen en wij de juiste informatie verstrekken. Indien ons team uw hulpvraag niet kan beantwoorden, verwijzen wij u door naar externe experts of professionals. HappyNurse levert zorg op maat met respect en wij hebben oog en oor voor uw zorg en hulpbehoefte. Wij werken met kleinschalige wijkteams zodat wij optimaal aandacht kunnen bieden aan onze cliënten en veelal dezelfde zorgprofessionals bij u thuiskomen. Daar wordt u Happy van! Interesse in onze thuiszorg en wijkverpleging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Thuiszorg op maat
Zorg op
maat
Altijd dezelfde verpleegkundigen bij u thuis
Altijd
hetzelfde gezicht
Respect en aandacht
Respect
en aandacht
Goede zorg bij u thuis
In de
buurt
Hoog gekwalificeerd
Hoog
gekwalificeerd

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Contactformulier

HappyNurse wijkteams

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord