Wijkteam
Amsterdam Bos en Lommer

Karen Bouman - Happy Wijkzuster
Neem direct contact met ons op:
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

HappyNurse Wijkteam Bos en Lommer gelooft erin dat zorg beter kan en moet! Samen met u bespreken we de zorgvraag en behoeften en samen bepalen we wat u graag zou willen bereiken. In dit hele proces vinden we het ook belangrijk dat de familie betrokken wordt. De thuiszorg kan bestaan uit begeleiding, verzorging, verpleging, extra zorg in specifieke omstandigheden en nachtzorg. In principe is alles bespreekbaar en zorgen we ervoor dat u de beste zorg krijgt. Wij werken met een kleinschalig team en daardoor kunnen we u persoonlijke aandacht geven die vertrouwd aanvoelt. Uw vaste aanspreekpunt in Amsterdam Bos en Lommer is zorgondernemer en Happy Wijkzuster Karen Bouman.

Ons team

Karen Bouman

Karen Bouman

Happy Wijkzuster

Wij kennen deze buurt

HappyNurse Wijkteam Amsterdam Bos en Lommer kent de buurt waarin u woont. Wij zijn erg betrokken bij onze cliënten en bieden thuiszorg met enthousiaste en hoog gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Doordat wij samenwerken met andere zorgprofessionals (zoals huisarts, apotheek en andere zorgverstrekkers) kunnen we de lijntjes kort houden. Daarmee kunnen we goed inspelen op de behoeftes van de cliënt. Uiteraard mag u voor vragen ons altijd bellen of vrijblijvend het contactformulier invullen.
Thuiszorg op maat
Zorg op
maat
Altijd dezelfde verpleegkundigen bij u thuis
Altijd
hetzelfde gezicht
Respect en aandacht
Respect
en aandacht
Goede zorg bij u thuis
In de
buurt
Hoog gekwalificeerd
Hoog
gekwalificeerd

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Contactformulier

HappyNurse wijkteams

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord