Wijkteam
Den Haag Haagse Hout

Postbus 93377
2509 AJ  Den Haag
Neem direct contact met ons op:
M:
06 866 363 01
(24/7 bereikbaar)
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

HappyNurse Wijkteam Haagse hout is van mening dat thuiszorg beter kan! Samen met u bespreken wij de zorgvraag die u heeft en de doelen die u graag zou willen halen. Deze thuiszorg kan bestaan uit verzorging, verpleging, begeleiding, palliatieve zorg en nachtzorg. Alle zorg die wij aanbieden zijn bespreekbaar. Wij zorgen ervoor dat u de beste zorg krijgt. We staan altijd klaar voor u en zijn direct beschikbaar. Wij leveren onze zorg met een klein vertrouwelijk team van verpleegkundigen en verzorgende. Die alle tijd voor u neemt en ervoor zorgt dat u zolang mogelijk zelfstandig kunt leven. U heeft altijd een vast aanspreekpunt waarbij u altijd terecht kunt. De thuiszorgondernemer zal zorgen dat u ervaring met HappyNurse thuiszorg Haagse Hout professioneel en comfortabel zal zijn. Denk niet langer na als u thuiszorg nodig heeft. Meldt u zelf aan bij HappyNurse of vraag u huisarts of specialist dit te doen.

Wij kennen deze buurt

HappyNurse Wijkteam Haagse Hout kent de buurt waarin u woont. We hebben contact met uw huisarts en apotheek en zo nodig met overige dienstverleners die bij uw zorg betrokken zijn. Ook houden we contact met de mantelzorgers en staan we voor hen klaar als dit nodig is. En mocht u een vraag hebben waar we niet direct een passend antwoord op hebben, dan zorgen we dat we een antwoord krijgen.

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Contactformulier

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord