Wijkteam
Heerenveen

Wieke van Nijkerk - Vestigingsmanager
Neem direct contact met ons op:
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Over deze vestiging

Altijd op het zoek naar het beste! Altijd opzoek naar de een veilige omgeving voor de cliënt. Een veilige plaats voor de cliënt in zijn/haar eigen huis dat klinkt niet logisch, eigen huis is toch veilig? Tuurlijk want het is eigen en vertrouwd, maar wij als thuiszorg zorgen ervoor dat het veilig blijft, als de cliënt ouder wordt en ook daar de beperkingen van ondervindt. Een veilige woonhuis waar rust is en dat het is aangepast aan de mogelijkheden van de client. Eigen spullen is een heel belangrijk onderdeel van het leven, het is waarmee je de dag doorbrengt en waar de cliënt mee vertrouwd is, het is de gewoonte waar soms vanaf lang gelden mee is gewerkt en vandaag aan de dag nog mee wordt gewerkt, dat brengt fijne herinneringen met zich mee. Dat nemen we mee in het geven van zorg, het kan ook een mooi gesprek met zich mee brengen en een band met de cliënt, want je bent regelmatig een lang komende gast bij de cliënt.

Ons team

Wieke van Nijkerk

Vestigingsmanager

Wij kennen deze buurt

Thuis zijn in eigen woonplaats, kijken naar mogelijkheid voor invulling van de dagbesteding. Wij kijken samen met u naar activiteiten bij u in de buurt, passend bij uw wensen en hobby’s. Samen een dagbesteding hebben met begeleiding vanuit uw huis, we denken aan vrijwilligers met dezelfde interesse’s. Naast leuke activiteiten zijn er ook activiteiten die noodzakelijk zijn om het thuis zijn en blijven te realiseren. Daar gaan we met u over in gesprek en luisteren we naar uw zorgvragen en zoeken wij een passende oplossing.

Zorg op maat
Zorg op
maat
Altijd hetzelfde gezicht
Altijd
hetzelfde gezicht
Respect en aandacht
Respect
en aandacht
In de buurt
In de
buurt
Hoog gekwalificeerd
Hoog
gekwalificeerd

Meer weten over thuizorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Wij voorzien je graag van advies op maat.

Contactformulier

HappyNurse wijkteams

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord