Scroll down for more information

Coronavirus: HappyNurse werkt door en blijft goed bereikbaar! Lees meer over onze maatregelen.

Wijkteam
Leusden

Anita Olde Keizer - Thuiszorgondernemer
Hessenweg 90
3835 PL  Stoutenburg
Neem direct contact met ons op:
Thuiszorg aanvragen

Neem met mij contact op:

X

Over deze vestiging

HappyNurse Wijkteam Leusden is van mening dat thuiszorg beter kan! Samen met u bespreken wij de zorgvraag die u heeft en de doelen die u graag zou willen halen. Deze thuiszorg kan bestaan uit verzorging, verpleging, begeleiding, palliatieve zorg en nachtzorg. Alle zorg die wij aanbieden zijn bespreekbaar. Wij zorgen ervoor dat u de beste zorg krijgt. We staan altijd klaar voor u en zijn direct beschikbaar. Wij leveren onze zorg met een klein vertrouwelijk team van verpleegkundigen en verzorgende. Die alle tijd voor u neemt en ervoor zorgt dat u zolang mogelijk zelfstandig kunt leven. U heeft altijd een vast aanspreekpunt waarbij u altijd terecht kunt. Dit is zorgondernemer Anita Olde Keizer, zij zal zorgen dat uw ervaring met thuiszorg professioneel en comfortabel is.
Denk niet langer na als u thuiszorg nodig heeft. Meld uzelf aan bij HappyNurse of vraag uw huisarts of specialist dit te doen.

Ons team

Anita Olde Keizer

Anita Olde Keizer

Thuiszorgondernemer

Wij kennen deze buurt

HappyNurse Wijkteam Leusden kent de buurt waarin u woont. Wij zijn erg betrokken bij onze cliënten en bieden thuiszorg met enthousiaste en hoog gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Ons netwerk bestaat uit zorgprofessionals zoals uw huisarts, apotheek, zorginstanties en zorgverzekeraars. Ook houden we contact met mantelzorgers en staan we voor hen klaar als dit nodig is. En mocht u een vraag hebben waar we niet direct een passend antwoord op hebben, dan zorgen we dat u spoedig een antwoord krijgt. HappyNurse levert thuishulp op maat, met respect en aandacht en met altijd hetzelfde gezicht. Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Thuiszorg aanvragen
ISO 9000
SNCU
Erkend leerbedrijf
ABU
Actiz