Wijkteam
Lunteren&Ederveen

Tineke de Wit - Thuiszorgondernemer
Neem direct contact met ons op:
T:
06 - 407 91 348
(24/7 bereikbaar)
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

Sinds 1 november 2016 is HappyNurse gestart met een wijkteam in Bennekom, Lunteren en Ederveen. En per 1 januari 2018 is er ook een wijkteam gestart in Veenendaal. Zorgondernemer Tineke de Wit is een (wijk) verpleegkundige met 34 jaar ervaring in de thuiszorg. “Naast veel ervaring in de thuiszorg heb ik gewerkt als casemanager dementie en ook als praktijkverpleegkundige voor asielzoekers. Naast het behartigen van de belangen van de cliënten en het managen van de wijkteams draai ik zelf ook diensten zodat ik samen met mijn personeel de kwaliteit van de geleverde zorg hoog kan houden”.

Ons team

Tineke de Wit

Tineke de Wit

Thuiszorgondernemer
Marijke van Dam

Marijke van Dam

Happy Wijkzuster
Mariet van der Steen

Mariet van der Steen

Wij kennen deze buurt

Wij van HappyNurse Wijkteam Lunteren & Ederveen kennen de buurt waarin u woont. Wij zijn erg betrokken bij onze cliënten en bieden thuiszorg met enthousiaste en hoog gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Als u chronisch ziek bent en afhankelijk bent van thuiszorg, dan begrijpt u hoe belangrijk het is dat u altijd op dezelfde verpleegkundigen kunt rekenen. Deze verpleegkundigen komen op de afgesproken tijd bij u langs en kennen uw situatie. Ze volgen het verloop, bieden service en zijn flexibel. U maakt samen met HappyNurse uw zorgplan geheel op maat.

HappyNurse verzorgd in Lunteren de zorg voor tijdelijk vakantie gasten die zorg nodig hebben in de diverse hotels en vakantie parken. Voor de stichting “Allegoeds vakanties” hebben wij een apart team die zorg leveren in hotel Het Bosgoed in Lunteren zie ook; www.allegoeds.nl

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Contactformulier

Logo
ABU
Logo
Logo