Scroll down for more information

Wijkteam
Nijmegen

Natalie Drobé - Happy Wijkzuster
Neem direct contact met ons op:
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

In de oudste en groenste stad van Nederland komen wij langs op onze happy elektrische scooter om u de beste thuiszorg te bieden!
Respect, aandacht en zorg op maat zijn onze kernwaarden. Onze professionele hulpverleners bieden warme, toegankelijke en vooral deskundige zorg. Wij nemen de tijd voor u om het juiste behandelplan op te stellen zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.
Wij werken in een kleinschalig, vertrouwd wijkteam dat u kent en weet wat uw behoeften zijn. Met een vast aanspreekpunt waarbij u altijd terecht kunt; zorgondernemer Natalie Drobé. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Ons team

Natalie Drobé

Natalie Drobé

Happy Wijkzuster

Wij kennen deze buurt

HappyNurse Wijkteam Nijmegen kent de buurt waarin u woont. Wij zijn erg betrokken bij onze cliënten en bieden thuiszorg met enthousiaste en hoog gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Ons netwerk bestaat uit zorgprofessionals zoals uw huisarts, apotheek, zorginstanties en zorgverzekeraars. Ook houden we contact met mantelzorgers en staan we voor hen klaar als dit nodig is. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Contactformulier

Logo
Logo
Logo
ABU