Wijkteam
Westvoorne

Inge Wegereef - Thuiszorgondernemer
Neem direct contact met ons op:
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Over deze vestiging

Per 1 februari 2017 is in de gemeente Westvoorne een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Nurse levert thuiszorg in Brielle, Hellevoetsluis, Rockanje en Oostvoorne. Vestigingsmanager Inge Wegereef regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract zodat u administratief geen zorgen heeft. Inge is bekend met de wijkverpleging en is een echte regelneef Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. Inge Wegereef is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Westvoorne heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Ons team

Inge Wegereef

Thuiszorgondernemer

??? ???

Happy Wijkzuster

Wij kennen deze buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Westvoorne en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen uw huisarts en uw apotheek, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Oostvoorne die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige Inge ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker.
Zorg op maat
Zorg op
maat
Altijd hetzelfde gezicht
Altijd
hetzelfde gezicht
Respect en aandacht
Respect
en aandacht
In de buurt
In de
buurt
Hoog gekwalificeerd
Hoog
gekwalificeerd

Meer weten over thuizorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Wij voorzien je graag van advies op maat.

Contactformulier

HappyNurse wijkteams

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord