Wijkteam
Soest

Trudy Snijders - Happy Wijkzuster
Koningsweg 29 D
3762 EA  Soest
Neem direct contact met ons op:
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

HappyNurse wijkteam Soest werkt met kleine vaste teams. Het vaste aanspreekpunt is onze wijkverpleegkundige Trudy Snijders. Zij zorgt samen met de HappyNurses dat de cliënten de ‘beste ’zorg ontvangen. Belevingsgerichte zorg, afgestemd op uw wensen en gewoonten. Persoonlijke aandacht, eigen regie, met respect voor de cliënt en zijn naasten. Zorg zoals wij die zelf ook zouden willen ontvangen in uw eigen buurt. Dat is waar HappyNurse Soest voor staat!

Ons team

Trudy Snijders

Trudy Snijders

Happy Wijkzuster

Wij kennen deze buurt

Wij kennen de buurt, vanaf Soestdijk tot aan Soest-Zuid verlenen wij thuiszorg. Onze specialiteit is dementie zorg en zorg voor kwetsbare ouderen. Daar waar u zelf de regie (tijdelijk) niet kan voeren, helpen wij u uw het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Door zorg op maat te bieden met aandacht voor uw eigen identiteit. Van 1x per week tot 4 zorgmomenten per dag. Dit doen we met een hecht team dat bestaat uit 8 vaste zorgprofessionals. Het vaste aanspreekpunt is uw Wijkverpleegkundige Trudy Snijders. Kortom altijd in de buurt, zodat u direct kunt overleggen zonder oneindig te worden doorverbonden, voordat u uw verhaal kwijt kunt. Interesse in een vrijblijvend kennismaking. Neem dan contact met ons op.
Thuiszorg op maat
Zorg op
maat
Altijd dezelfde verpleegkundigen bij u thuis
Altijd
hetzelfde gezicht
Respect en aandacht
Respect
en aandacht
Goede zorg bij u thuis
In de
buurt
Hoog gekwalificeerd
Hoog
gekwalificeerd

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Contactformulier

HappyNurse wijkteams

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord