Wijkteam
Veenendaal Zuid

Tineke de Wit - Thuiszorgondernemer
Neem direct contact met ons op:
M:
06 - 40 79 13 48
(24/7 bereikbaar)
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

Sinds 1 januari 2018 is er ook een wijkteam HappyNurse gestart in Veenendaal. Wij werken met goed gekwalificeerd personeel die de omgeving kennen en zich volledig kunnen richten op het leveren van persoonlijke zorg met liefde en respect voor uw wensen. Omdat we een kleine organisatie zijn, zijn de lijnen kort en heeft u direct contact met ons”. Zorgondernemer Tineke de Wit is een (wijk) verpleegkundige met 34 jaar ervaring in de thuiszorg. “Naast veel ervaring in de thuiszorg heb ik gewerkt als casemanager dementie en ook als praktijkverpleegkundige voor asielzoekers. Naast het behartigen van de belangen van de cliënten en het managen van de wijkteams draai ik zelf ook diensten zodat ik samen met mijn personeel de kwaliteit van de geleverde zorg hoog kan houden”.

Ons team

Tineke de Wit

Tineke de Wit

Thuiszorgondernemer

Wij kennen deze buurt

Wij werken met goed gekwalificeerd personeel die de omgeving kennen en zich volledig kunnen richten op het leveren van persoonlijke zorg met liefde en respect voor uw wensen. Als u chronisch ziek bent en afhankelijk van thuiszorg, dan begrijpt u hoe belangrijk het is dat u altijd op dezelfde verpleegkundigen kunt rekenen. Deze verpleegkundigen komen op de afgesproken tijd bij u langs en kennen uw situatie. Ze volgen het verloop, bieden service en zijn flexibel. U maakt samen met HappyNurse uw zorgplan geheel op maat. Wij kennen de buurt goed en runnen sinds 2016 ook een thuiszorg wijkteam in Lunteren en Ederveen.
Thuiszorg op maat
Zorg op
maat
Altijd dezelfde verpleegkundigen bij u thuis
Altijd
hetzelfde gezicht
Respect en aandacht
Respect
en aandacht
Goede zorg bij u thuis
In de
buurt
Hoog gekwalificeerd
Hoog
gekwalificeerd

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Contactformulier

HappyNurse wijkteams

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord