Scroll down for more information

Wijkteam
Zoetermeer Noord

Cora Hoogeveen - Wijkteammanager
Dublinstraat 30 2e etage
2712 HS  Zoetermeer
Neem direct contact met ons op:
T:
06 - 316 87 443
(Ma, Wo, Do, Vr bereikbaar van 7.30 - 15.30 uur)
M:
06 - 401 27 247
(Dagelijks van 7.30 - 12.30 uur en van 17.00 - 22.00 uur)
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

HappyNurse Wijkteam Zoetermeer Noord is van mening dat thuiszorg beter kan! Samen met u bespreken wij de zorgvraag die u heeft en de doelen die u graag zou willen halen. Deze thuiszorg kan bestaan uit verzorging, verpleging en palliatieve zorg. . Wij staan altijd voor u klaar en zijn direct beschikbaar. Ons team bestaat uit deskundige verpleegkundigen en verzorgende. Zij nemen alle tijd voor u en zorgen dat u zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven leven. U heeft altijd een vast aanspreekpunt waarbij u terecht kunt, namelijk wijkverpleegkundige Jolanda Scholte. Zij zorgt dat uw ervaring met HappyNurse Thuiszorg Zoetermeer professioneel en comfortabel verloopt.
Denk niet langer na als u thuiszorg nodig heeft. Meld uzelf aan bij HappyNurse of vraag uw huisarts, specialist of (transfer)verpleegkundige dit te doen.

Ons team

Cora Hoogeveen

Cora Hoogeveen

Wijkteammanager
Jolanda Scholte

Jolanda Scholte

Thuiszorgondernemer

Wij kennen deze buurt

HappyNurse Wijkteam Zoetermeer Noord kent de buurt waarin u woont. Wij zijn erg betrokken bij onze cliënten en bieden thuiszorg met enthousiaste en hoog gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Ons netwerk bestaat uit zorgprofessionals zoals uw huisarts en apotheek, zorginstanties en zorgverzekeraars. Ook houden we contact met mantelzorgers en staan we voor hen klaar als dit nodig is. En mocht u een vraag hebben waar we niet direct een passend antwoord op hebben, dan zorgen we dat u spoedig een antwoord krijgt. HappyNurse levert thuishulp op maat, met respect en aandacht en met altijd hetzelfde gezicht. Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over thuiszorg van HappyNurse
of direct thuiszorg aanvragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Contactformulier

Logo
ABU
Logo
Logo