Begeleiding en ondersteuning aan huis

HappyNurse biedt begeleiding aan huis en persoonlijke ondersteuning. Met onze hulp leert u (opnieuw) omgaan met het indelen van de dag, verminderen van gedragsproblemen, enzovoorts. HappyNurse biedt begeleiding en persoonlijke ondersteuning als dit in het verlengde ligt van de verzorging en verpleging die door uw basisverzekering is gedekt. HappyNurse stelt een klein team voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.
Thuiszorg aanvragen

Neem met mij contact op:

X
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Begeleiding

HappyNurse biedt hulp of leert u (opnieuw) omgaan met het indelen van de dag, verminderen van gedragsproblemen, enzovoorts. HappyNurse kan het u bieden als dit in het verlengde ligt van de verzorging en verpleging die door uw basisverzekering is gedekt. Uw Happy Wijkzuster kan met u bepalen of HappyNurse u het kan bieden of dat het bij de gemeente moet worden aangevraagd. HappyNurse stelt een klein team voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.

Wijkverpleegkundige vooral blij met spilfunctie

Nursing

Wijkverpleegkundigen en verpleegkundigen in de wijk zijn het meest tevreden met hun rol als spin in het web. Dat concludeert wijkverpleegkundige en NIVEL-onderzoeker Kim de Groot, die vrijdag een wetenschapsprijs won.

 

nursing logo

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord