Begeleiding en ondersteuning aan huis

HappyNurse biedt begeleiding aan huis en persoonlijke ondersteuning. Met onze hulp leert u (opnieuw) omgaan met het indelen van de dag, verminderen van gedragsproblemen, enzovoorts. HappyNurse biedt begeleiding en persoonlijke ondersteuning als dit in het verlengde ligt van de verzorging en verpleging die door uw basisverzekering is gedekt. HappyNurse stelt een klein team voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.
Thuiszorg aanvragen
X

Thuiszorg aanvragen

Vraag thuiszorg aan bij een vestiging bij u in de buurt en u ontvangt vrijblijvend advies op maat.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Begeleiding

HappyNurse biedt begeleiding en ondersteuning aan huis. U leert bijvoorbeeld (opnieuw) omgaan met het indelen van de dag, verminderen van gedragsproblemen en dergelijke. Dankzij een klein team van gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden, ziet u steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten. Dat maakt onze thuiszorg extra persoonlijk. Bekijk ook onze overige thuiszorgdiensten.

Wijkverpleegkundige vooral blij met spilfunctie

Nursing

Wijkverpleegkundigen en verpleegkundigen in de wijk zijn het meest tevreden met hun rol als spin in het web. Dat concludeert wijkverpleegkundige en NIVEL-onderzoeker Kim de Groot, die vrijdag een wetenschapsprijs won.

 

nursing logo

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord