Persoonlijke verzorging met dagelijkse thuiszorg

U heeft moeite met aan- en uitkleden, lichamelijke hygiëne of andere dagelijkse handelingen? Onze thuiszorg is er op gericht om u te helpen bij uw dagelijkse verzorging als u dat (tijdelijk) niet zelf kunt. HappyNurse stelt een klein team van verzorgenden voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.
Thuiszorg aanvragen
X

Thuiszorg aanvragen

Vraag thuiszorg aan bij een vestiging bij u in de buurt en u ontvangt vrijblijvend advies op maat.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Persoonlijke verzorging

HappyNurse biedt ondersteuning bij uw dagelijkse en persoonlijke verzorging als u dat (tijdelijk) niet zelf kunt. Denk hierbij aan alledaagse handelingen als lichamelijke hygiëne en uit bed komen. Dankzij een klein team van gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden, ziet u steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten. Dat maakt onze thuiszorg extra persoonlijk. Bekijk ook onze overige thuiszorgdiensten.

Wijkverpleging: lange zoektocht bij complexe zorgvraag

ArteriaConsulting heeft onderzoek gedaan naar keuzevrijheid in de wijkverpleging. Daaruit blijkt dat 8 op de 10 cliënten niet vooraf een vergelijking van het aanbod maakt en al weten van welke organisatie zij zorg willen ontvangen. Echter: vanwege arbeidsmarkt-problematiek kunnen cliënten niet overal terecht. Hoe complexer de zorgvraag, hoe langer de zoektocht. 

https://zorgenz.nl/nieuws/wijkverpleging-lange-zoektocht-bij-complexe-zorgvraag/

 

logo zorgenz

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord