Verzorging en verpleging bij u thuis

HappyNurse biedt hoogwaardige verzorging en verpleging bij u thuis. Wij maken zorg voor u op maat en houden rekening met uw wensen. Wij behandelen u met respect en aandacht. U ziet steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten van HappyNurse.

Persoonlijke verzorging

HappyNurse biedt ondersteuning bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging als u dat (tijdelijk) niet zelf kunt. Hierbij moet u denken aan hulp bij het uit bed komen, lichamelijke hygiene, aankleden, medicatie innemen, naar het toilet gaan en uitkleden en naar bed gaan. HappyNurse stelt een klein team van verzorgenden voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.

Wijkverpleging: lange zoektocht bij complexe zorgvraag

ArteriaConsulting heeft onderzoek gedaan naar keuzevrijheid in de wijkverpleging. Daaruit blijkt dat 8 op de 10 cliënten niet vooraf een vergelijking van het aanbod maakt en al weten van welke organisatie zij zorg willen ontvangen. Echter: vanwege arbeidsmarkt-problematiek kunnen cliënten niet overal terecht. Hoe complexer de zorgvraag, hoe langer de zoektocht. 

https://zorgenz.nl/nieuws/wijkverpleging-lange-zoektocht-bij-complexe-zorgvraag/

 

logo zorgenz

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord