Verzorging en verpleging
bij u thuis

HappyNurse biedt hoogwaardige verzorging en verpleging bij u thuis. Wij maken zorg voor u op maat en houden rekening met uw wensen. Wij behandelen u met respect en aandacht. U ziet steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten van HappyNurse.

Verpleging

HappyNurse biedt verpleegkundige zorg bij u thuis. Het gaat om verpleging maar ook specialistische verpleging die alleen door (gespecialiseerde) verpleegkundigen kan worden uitgevoerd. HappyNurse heeft hoog gekwalificeerde en gespecialiseerde verpleegkundigen die u deskundig kunnen verplegen. HappyNurse stelt een klein team voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.

Samen beslissen: geen trucje maar ‘mindset’

Bron: Zorgenz.nl
Maak Samen Beslissen expliciet onderdeel van het consult. Vergroot de bewustwording van patiënten van Samen Beslissen. Aldus twee belangrijke aanbevelingen van Patiëntenfederatie Nederland, die een onderzoek heeft gehouden over dit onderwerp onder bijna achtduizend leden van het eigen zorgpanel.

https://zorgenz.nl/actueel/samen-beslissen-geen-trucje-mindset/

logo zorgenz

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord