verpleging en
specialistische thuiszorg

U heeft specialistische verpleging nodig aan huis? Hiervoor hebben wij teams van gekwalificeerde en gespecialiseerde verpleegkundigen die u deskundig kunnen verplegen. Het gaat dan vooral om (specialistische) verpleging die alleen door gespecialiseerde verpleegkundigen kan worden uitgevoerd. HappyNurse stelt een klein team voor u samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet.
Thuiszorg aanvragen
X

Thuiszorg aanvragen

Vraag thuiszorg aan bij een vestiging bij u in de buurt en u ontvangt vrijblijvend advies op maat.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

< terug

De wijkverpleging staat momenteel weer volop in de belangstelling. De wijkverpleging, met de wijkverpleegkundige functie als middelpunt, profileert zich meer en meer als de verbindende schakel in de buurt.

 

Velen zien deze zorgvorm als dé oplossing om het groeiende aantal thuiswonende ouderen en andere kwetsbare groepen te ondersteunen. Hoge verwachtingen van en veel verantwoordelijkheid voor de zorgsector die volop in beweging is na de grootschalige hervormingen van 2015, maar die tevens kampt met bezuinigingen, gebrek aan personeel en administratielast. In deze factsheet zetten we de belangrijkste feiten en cijfers voor u op een rij.

 

uitdagingen en knelpunten van de wijkverpleging vilans Pagina 1

Zorgdiensten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord