Scroll down for more information

Flexibele inhuur van verpleegkundigen

Heeft u tijdelijk verpleegkundig personeel nodig voor uw zorginstelling? Met onze flexibele inhuur beschikt u over verpleegkundigen en verzorgenden voor een kortdurende periode. Op basis van uw wensen stellen wij geschikte kandidaten voor die bekwaam en beschikbaar zijn. Zorgprofessionals op allerlei niveau’s, van verpleegkundige niveau 5, verzorgende IG tot helpende. Bij uw vestiging van HappyNurse heeft u één aanspreekpunt en wordt alles voor u geregeld. Heel eenvoudig en snel.
Uitzendkrachten inhuren Vestigingen in de buurt
X

Neem met mij contact op:

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

< terug

José de Boer, verpleegkundige, doet een oproep om positieve berichten in de media te plaatsen het mooie beroep van verpleegkundigen. De meeste berichten over de zorg gaan over het tekort aan personeel en de hoge werkdruk, zo valt haar op. Vaak zijn de titels in de media negatief. Terwijl het zo'n mooi vak is. De blogger van NurseStation wil de mensen weer 'enthousiast maken over de zorg en ons mooie vak, waar we trots op mogen zijn'. Zij maakt een begin maken, doen jullie mee?

 

Voordelen van werken in de zorg

Werken in de zorg is naar mijn mening namelijk het mooiste wat er is, maar door de negatieve berichten uit de media schrikt het af. Tuurlijk zitten er minder leuke kanten aan, maar heeft niet elke sector dat?  Ik denk dat we juist moeten benadrukken hoe leuk ons beroep is om nieuwe collega’s te werven. Hoeveel mooie gesprekken wij voeren met mensen. Hoeveel waardering je ervoor terugkrijgt. Dat jij, als zorgverlener, nét dat ene verschil kan maken voor iemand. En het is toch best prima dat je op een zonnige doordeweekse dag vrij bent en in het regenachtige weekend een dagje werken moet? Dat je niet op de drukke zaterdag je boodschappen hoeft te doen en je voor je late dienst nog sporten kan?

 

Waardering

Ik ben werkzaam in een groot ziekenhuis en ook ik merk het zorgtekort. Bedden die tijdelijk sluiten, minder opnames omdat er geen personeel beschikbaar is, meer werk met minder handen en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. We kunnen wel blijven klagen, maar daar redden we het niet mee. Want ondanks de negatieve kanten zitten er ook zoveel mooie kanten aan de zorg. Er is toch niks mooiers dan iemand een glimlach bezorgen en te horen krijgen; ‘’bedankt zuster voor alles wat u voor mij gedaan heeft’’.  Of samen met je collega’s tijdens de pauze te genieten van een stuk gebak wat je als waardering gekregen hebt van familie.  Misschien zijn het kleine momenten, maar wel momenten die groots kunnen zijn.

Dus bij deze voor alle lezers en medeplegen: wees enthousiast, benadruk de positieve kanten van ons beroep en wie weet hebben we dan wel binnen no-time nieuwe collega’s! 

 

Op zoek naar nieuwe of tijdelijke medewerkers? Check HappyNurse!
jose de boer nieuwe collega door positieve berichten

Dit artikel is eerder geplaatst op Nurse Station en in samenwerking geplaatst. 

Uitzendbureau vestigingen

Klik op de vestiging in uw regio voor meer informatie en contactgegevens.

Contact met HappyNurse Nederland, het landelijke recruitment center, kan via 085-0435 835 of info@happynurse.nl

Zoek nabij:
X

HappyNurse uitzendbureaus

ABU