Scroll down for more information

Vestiging
Groningen - Oude Ebbingestraat

Beatrijs Bakker - Key Accountmanager Zorg
Oude Ebbingestraat 61-2
9712 HD  Groningen
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

HappyNurse Groningen - Oude Ebbingestraat is actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. In deze regio ondersteunen wij verschillende zorginstellingen door in hun vraag naar zorgpersoneel te voorzien. Onze pool bestaat uit de functies pedagogisch medewerker, begeleider, zorg assistent, helpende, verzorgende IG en verpleegkundige. Wij bieden een diversiteit aan dienstverlening aan op het gebied van arbeidsbemiddeling zoals uitzenden, detachering en bemiddeling van ZZP.


Onze medewerkers hebben de eigen regie en bepalen zelf hoeveel, wanneer en waar zij werken. Ben je dus als zorgmedewerker op zoek naar flexibiliteit dan zit je bij HappyNurse Groningen - Oude Ebbingestraat goed! 


Ons enthousiaste ervaren team staat klaar om zowel zorginstellingen als zorgmedewerkers te woord te staan en samen te bespreken hoe we een samenwerking kunnen aangaan.


Interesse wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we staan voor je klaar. Dat kan telefonisch via 050 - 305 52 44 of stuur een e-mail naar Groningen-OudeEbbingestraat@happynurse.nl

Meer weten over uitzenddiensten van HappyNurse
of direct flexibel personeel inhuren?

Wij voorzien je graag van advies op maat.

Contactformulier

Ons team

Beatrijs Bakker

Beatrijs Bakker

Key Accountmanager Zorg
Jolijn Klaassens-Mulder

Jolijn Klaassens-Mulder

Senior Adviseur Flex
ABU