Scroll down for more information

Vestiging
Leiden

Martine Vromen - Operationeel Manager
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

HappyNurse Leiden is de professional op het gebied van thuiszorg en het uitzenden van verpleegkundig personeel. Onze kracht is het maken van de juiste match tussen onze klanten en Happy Nurses. Voor zowel ad hoc oplossingen als voor detacheringen. 


Bij HappyNurse ben je vrij om te werken waar je wilt en wanneer je wilt. Wij luisteren naar jou en willen samen met jou de zorgverlening naar een hoger niveau tillen. De branches waarin je kunt werken zijn ouderenzorg, gehandicaptenzorg, kinderopvang, ziekenhuizen en de thuiszorg. Je kan bij ons werken met een nul uren contract, maar een vast contract is ook bespreekbaar! Wij komen je graag tegemoet in jouw wensen. Wat ons zo speciaal maakt, is dat wij ondanks dat we een uitzendbureau zijn, graag een band met je opbouwen. Zo organiseren wij geregeld activiteiten en kan je altijd langs komen voor een kop koffie of thee.


Ben je enthousiast geworden en wil je graag werken voor een Happy bedrijf? Neem dan snel een kijkje bij onze openstaande vacatures. 


Ben je op zoek naar een sterke partner, waar je van op aan kunt? Dan ben je bij HappyNurse aan het juiste adres. Is er iemand in je organisatie ziek of gaat er een collega met zwangerschapsverlof? HappyNurse kan je helpen met het vullen van adhoc aanvragen, langere detacheringen en werving en selectie opdrachten.
Wij staan voor:


• Alle voorbehouden handelingen van onze medewerkers zijn gegarandeerd up-to-date door ons eigen scholingsinstituut.


• Wij kennen uw behoeftes en geven je een gepast advies.


• Je kunt rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding.


• Ons kantoorpersoneel is 24/7 bereikbaar. Dus wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op te nemen via 06 38 08 12 49.


 

Meer weten over uitzenddiensten van HappyNurse
of direct flexibel personeel inhuren?

Wij voorzien je graag van advies op maat.

Contactformulier

Ons team

Martine Vromen

Martine Vromen

Operationeel Manager
Casper Horn

Casper Horn

Recruiter
Carina van Lieren

Carina van Lieren

Medewerker Administratie
Maxie Lippold

Maxie Lippold

Recruiter
Pascal Streep

Pascal Streep

Intercedent
ABU