Flexibele verpleegkundigen

HappyNurse levert tijdelijk verpleegkundig personeel aan uw organisatie. Wij zenden verpleegkundigen uit, detacheren voor langere tijd, bemiddelen zelfstandige verpleegkundigen en kunnen ook zorgen voor vast personeel of een exclusieve flexpool.
Zorgprofessionals inhuren
X

Neem met mij contact op:

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Langerdurende inhuur

Als u zeker weet dat u gedurende een wat langere periode extra capaciteit nodig heeft, is het verstandig om detachering te overwegen. U huurt dan voor minimaal drie maanden verpleegkundig personeel in. De voordelen zijn dat u niet steeds opnieuw andere verpleegkundigen hoeft in te werken, de bemiddelingskosten lager zijn en u continuïteit heeft in de zorg voor uw patiënten en uw planning. Na enige tijd kunt u zelfs de verpleegkundigen overnemen van HappyNurse.

flexibiliseren verpleegkundigen is efficiënt

Evidence Based Nurse Staffing: Steeds meer ziekenhuizen hebben de intentie om de inzet van verpleegkundigen te flexibiliseren over afdelingen heen, om zo efficiencyvoordelen te realiseren. 
ebs logo

Uitzenddiensten: uitzendkrachten, detachering en zzp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord