Scroll down for more information

Veelgestelde
vragen

Wij hebben al veel vragen hier beantwoord. Een andere vraag? Neem dan gerust contact op met het wijkteam of de uitzendvestiging in de buurt.
Filter op categorie:

Indien je verpleegkundige bent en je BIG-registratie is verlopen, dan kun je bij HappyNurse ingezet worden als verzorgende IG maar niet als verpleegkundige. Je mag alleen risicovolle of voorbehouden handelingen uitvoeren waarvoor je aantoonbaar bewkaam bent. Je kunt bij HappyNurse je BIG-registratie weer behalen via onze HappyCampus.

 

Zo zit het met de BIG-registratie:

Indien een opleiding tot verpleegkundige goed wordt afgerond volgt inschrijving in het BIG-register. Het is verplicht om eens per vijf jaar in het BIG-register te herregistreren (in 2014 voor het eerst). Om te kunnen herregistreren moet je minimaal 2080 uur hebben gewerkt in de voorgaande vijf jaar, waarbij er geen onderbrekingen van langer dan twee jaar zijn geweest. Voldoe je niet aan deze eis, dan moet de Beroepsinhoudelijke Verpleegkundige Citotoets behaald worden om te kunnen herregistreren. Daarvoor moeten alle of bepaalde opleidingsonderdelen opnieuw gevolgd worden (individueel bepaald) bij een erkend opleidingsinstituut.

 

Verpleegkundigen met een geldige BIG-registratie zijn bevoegd voorbehouden handelingen uit te voeren als deze in opdracht van een zelfstandige beroepsoefenaar worden uitgevoerd en op voorwaarde dat de Verpleegkundige bekwaam is. Bekwaam houdt in dat er a) inzicht is in de effecten van de handeling, b) de verpleegkundige weet hoe te handelen als er iets mis gaat en c) de actuele praktische vaardigheid heeft in de handeling.
Na de opleiding zijn ervaring en regelmatige training noodzakelijk om bekwaam te blijven. De HappyCampus van HappyNurse organiseert wekelijks trainingen in voorbehouden handelingen waarin zowel de actuele theorie en protocollen worden behandeld als een skills lab beschikbaar is voor het oefenen van de vaardigheid, voor eigen Nurses maar ook (tegen een vergoeding) voor overige verpleegkundigen en ZZP'ers.

Als je een parttime contract hebt bij een zorginstelling en je zou af en toe meer willen werken, dan kun je als uitzendkracht bij HappyNurse extra diensten werken. Je geeft zelf aan wanneer je daarvoor beschikbaar bent.

Bij HappyNurse is het mogelijk om ook een vaste aanstelling te krijgen. Daarvoor is het noodzakelijk dat je ook voldoende beschikbaar bent om flexibel te werken en zo aan je contracturen te komen.

Er bestaan mogelijkheden om een lease auto te krijgen bij HappyNurse. Vraag je contactpersoon op de vestiging naar de mogelijkheden. Een lease auto ligt vooral voor de hand als je vaak naar verschillende opdrachtgevers moet rijden. Een lease auto heeft altijd de reclameuitingen van HappyNurse. Je moet voor de auto een eigen bijdrage betalen en dan kun je er ook privé in rijden. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de lease auto en aansprakelijk voor eventuele problemen en schades. Verder moet je rekening houden met bijtelling wat wil zeggen dat 22% van de nieuwwaarde van de auto wordt aangemerkt als 'inkomen' waarover je inkomstenbelasting moet betalen. De eigen bijdrage kan van deze 'bijtelling' overigens afgetrokken worden.

Bij HappyNurse wordt je inschaald in de FWG-schalen conform de CAO, zoals je gewend bent. Voor verschillende opdrachten kunnen soms verschillende uurlonen gelden. Dit hangt af van de opdrachtgever en het soort organisatie en corresponderende CAO's.

HappyNurse heeft een eigen opleidingsbedrijf: HappyCampus. Daar kun je trainingen en opleidingen volgen. Naast de interne trainingen bieden wij ook opleidingen via ROC en HBO aan, voor bijvoorbeeld Verzorgende IG, Verpleegkundige en HBO-Verpleegkundige. Daarvoor geldt dan een leerarbeidsovereenkomst waarin we ook afspreken dat je bij ons blijft werken gedurende en een periode na afronding van je studie. Mocht je eerder weg gaan bij HappyNurse, dan geldt een terugbetaalregeling. In de HappyCampus worden ook leergangen voor wijkverpleging en wijkziekenverzorging verzorgd. Alle opleidingen zijn zowel voor Nurses van HappyNurse als voor verpleegkundigen en ZZP'ers in het algemeen beschikbaar. Ook leveren wij aan onze opdrachtgevers opleidingen en trainingen op maat.

ISO 9000
Actiz
ABU
SNCU
Erkend leerbedrijf