Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

happycampus 

HappyCampus

HappyNurse zorgt ervoor dat haar verpleegkundigen en verzorgenden zich met regelmaat (her)bekwamen in verschillende voorbehouden en risicovolle handelingen in het kader van de Wet BIG. En daarom heeft HappyNurse een uitgebreid opleidingsprogramma voor verpleegkundigen en verzorgenden: HappyCampus. HappyNurse garandeert opdrachtgevers daarmee kwaliteit. Ook aan HappyNurse verbonden ZZP'ers en verpleegkundigen werkzaam bij klanten van HappyNurse kunnen deelnemen aan de trainingen van HappyNurse. HappyCampus, dat maakt HappyNurse nèt even beter.

NIEUWS: HappyNurse neemt opleidingsinstituut Zusters & Co over.

Trainingsdagen van HappyCampus

HappyCampus organiseert afzonderlijke trainingsdagen gedurende het jaar. Elke training start met een oefentoets over de handelingen, technieken, risico's, actuele richtlijnen, voor- en nazorg en eventuele complicaties. De ervaring leert dat het heel zinvol is de theorie te herhalen en actuele protocollen en richtlijnen te bespreken. In de middag worden de desbetreffende voorbehouden handelingen uitgevoerd op anatomische oefenpoppen in een skillslab. Deelnemers aan de trainingsdagen behalen een deelnamecertificaat van HappyNurse (waar nodig in samenwerking met opleidingsinstituten) en vijf accreditatiepunten voor een hele dag deelname (drie voor een halve dag deelname).
Meer weten en inschrijven.

Verkorte Opleiding tot Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG)

HappyNurse biedt een leerwerktraject aan. Vanaf november 2014 kun je starten met een leer-werktraject bij HappyNurse. In samenwerking met ROC Amsterdam behaal je in korte tijd je diploma VIG niveau 3. Ondertussen werk je tijdens het leren al in de praktijk als Verzorgende bij opdrachtgevers van HappyNurse. Na succesvolle afronding van je opleiding ben je verzekerd van werk bij HappyNurse voor minstens twee jaar.
Meer weten en inschrijven.

Overige informatie

Wil je weten hoe het zit met de BIG-(her)registratie? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Aanmeldingen, verzoeken voor maatwerktrainingen en overige vragen kun je stellen aan onze opleidingscoördinator Agnes de Haan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Download hier de folder >

HappyCampus Flyer