Verpleegkundigen
Nieuws

Het laatste nieuws en de beste tips&tricks voor verpleegkundigen en verzorgenden lees je hier.
< terug

In zorginstellingen worden gevoelige gegevens verwerkt en uitgewisseld. Veilig en verantwoord omgaan met deze gegevens is daarbij van groot belang. Op de site www.zorgzekeren.nl kun je een quiz spelen doen om te checken of jij al op de juiste manier omgaat met gevoelige informatie. Als je de quiz hebt gespeeld krijg je een score. En je vindt tips om jezelf te verbeteren. Het maakt deel uit van de campagne ZEKER.

ZEKER

De campagne ZEKER is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, eerstelijnsorganisatie InEen en hun leden. ZEKER is tevens onderdeel van de landelijke actie Alert Online over cybersecurity. Onder het motto ‘Teken voor ZEKER’ besteden ze aandacht aan het veilig en verantwoord omgaan met gevoelige informatie in de zorg. De campagna is op 1 oktober gestart in ziekenhuizen, revalidatiecentra en andere zorginstellingen. De campagne duurt 2 weken.

 

Poster van de campagne Teken voor ZEKER

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord