Wijkteam starten? Informeer naar de mogelijkheden.
Je eigen HappyNurse Thuiszorg wijkteam starten

Start je eigen
Thuiszorg
Wijkteam

Zo werkt het
Zorgkaart Nederland

Start je eigen wijkteam

  • Focus en grip op kwaliteit zorg
  • Professionele ondersteuning
  • Ondernemersinkomen

Is jouw droom de zorg in de wijk beter te maken?
Bij HappyNurse kun je een eigen wijkteam opzetten en deze droom realiseren.

Zo werkt het

We gaan elkaar versterken door te doen waar jij en HappyNurse goed in zijn.

Jij

Als wijkverpleegkundige zorgondernemer, organiseer je thuiszorg in jouw buurt en breng je zorgprofessionals en cliënten bij elkaar.

Als eerste aanspreekpunt voor cliënten en zorgverwijzers in jouw buurt, start het proces van zorg verlenen bij jou.

Samen met de Nurses in jouw wijkteam plan je de optimale route en inhoud van de zorgverlening.

Enkele vanzelfsprekende administratie hou je wekelijks bij, de verwerking vind veelal door HappyNurse plaats.

 

HappyNurse

Ondersteunt je actief en regelt de vele niet-zorg gerelateerde zaken.

Door de omvang en de kwaliteit van zorg van HappyNurse, zijn er contracten met alle zorgverzekeraars.

Met slimme automatisering en interne specialisten, word jij ontzorgt met o.a. betalingen en zorgdeclaraties.

Het ServiceCenter helpt je bij de werving van medewerkers en cliënten, verzuim, juridische issues en veel meer.

Overige ondersteuning
Saskia Chedi-Coese, Wijkteam Schilderswijk, Den Haag

Saskia
Chedi-Coesel
Wijkteam Schilderswijk
Den Haag

Zorgcliënten die elke dag een andere thuiszorger krijgen? Daar maak je mensen niet gelukkiger mee. En met steeds maar andere tijden ook niet. Toen ik nog in loondienst werkte, was ik het dan ook niet eens met hoe het ging. Dat kan ook anders, dacht ik.

Lees meer

Kies jouw woonplaats
en start je eigen wijkteam

Werk je graag dichtbij huis? Wil je een wijkteam beginnen in jouw buurt? Sluit je dan aan bij ons landelijke netwerk van betrokken en gedreven thuiszorgondernemers.

Is jouw wijk nog beschikbaar?

Vul onder de plaatsnaam in om te zien of je hier jouw wijkteam kunt beginnen.

  • Goed nieuws!

Er is momenteel grote vraag naar wijkteams.

Dus ook is beschikbaar om jouw eigen wijkteam in te starten!

Neem direct contact op

Opleidingen

Word nog beter in je vak door opleidingen te volgen. Zo start je met een gedegen inwerktraject. Daarnaast kun je via ons opleidingsportaal opleidingen, trainingen en coaching op maat volgen. Hiermee ondersteunen we jouw groei als authentiek leider in de zorg en voor je team. Jouw persoonlijke ontwikkeling past bij de groei van HappyNurse, samen staan we sterker.

Maik Jansen, Wijkteam Schijndel & Sint-Oedenrode, Noord-Brabant

Maik Jansen
Wijkteam Schijndel & Sint-Oedenrode Noord-Brabant

Toen ik HappyNurse tegenkwam dacht ik: ja! Een kans om een werkgever te worden waarvoor mensen met plezier in de thuiszorg werken, dat sprak me heel erg aan. Bovendien kan ik met HappyNurse mijn ondernemersdrang kwijt.

Lees meer

Test jezelf

Wil jij weten of een eigen thuiszorg wijkteam bij je past? Doe dan de test! Binnen enkele minuten weet je of een stap als zorgondernemer iets voor je is.

Doe de test
Kitty Heij

Kitty Heij

Recruiter

Ben je enthousiast geworden? En heb je nog vragen?
Bel me op 06 - 15 31 47 97 of vul het formulier in. Samen bespreken we dan of een eigen wijkteam echt iets voor jou kan zijn.

Neem contact met mij op
betere zorg in jouw wijk

Neem contact met mij op

Vul nu je gegevens in, dan kun je op korte termijn een persoonlijke reactie van Kity Heij verwachten.

 

  • Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden om een eigen thuiszorg wijkteam te starten.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Als je je aansluit bij de HappyNurse Formule, start je als zelfstandig ondernemer je eigen bedrijf op. Dat kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn of een wijkteam. Je maakt daarbij gebruik van het concept, de middelen en de werkwijzen van HappyNurse. In feite stap je op een rijdende trein omdat heel veel al voor je is geregeld en ontwikkeld en de naamsbekendheid er al is. Je kunt een vliegende start maken en van alles wat al ontwikkeld is gebruik maken, en daarmee committeer je je aan de werkwijze van de formules van HappyNurse. Vrijheid in gebondenheid zou je zeggen.

Als je franchisenemer wordt bij HappyNurse is het goed om het door ons aangereikte exploitatiemodel goed voor jezelf en met je eigen gegevens en verwachtingen in te vullen. Dit model kun je ook jaarlijks opnieuw gebruiken als planning en begroting voor je eigen vestiging. HappyNurse kan een model ondernemersplan ter beschikking stellen wat je naar eigen inzicht en met eigen gegevens nader kunt invullen indien je dat wenst of nodig hebt voor een partij van wie je afhankelijk bent (bijvoorbeeld een financier). Voor HappyNurse volstaat dat je het exploitatiemodel doorgrond en hanteert als eigen ondernemingsplanning.

Wij bieden op basis van onze jarenlange kennis en ervaring advies hoe jij je zorgbedrijf kunt op- en uitbouwen. Wij ondersteunen en dragen zo veel mogelijk bij aan jouw succes. Je kunt daardoor snel je zorgbedrijf en je eigen inkomen opbouwen, dat in de loop van de tijd ook kan oplopen. Wij verzorgen onder meer: verloning van de Nurses en afdrachten van werkgeverslasten en premies, opleidingen en trainingen, facturatie en declaratie, debiteurenbeheer, marketing voor landelijke naamsbekendheid, de ontwikkeling van HappyNurse gebruiks- en marketingmiddelen, commerciële en juridische ondersteuning en advies. Jij richt je op jouw lokale wijk of regio en op jouw Nurses en cliënten.

Om met een HappyNurse wijkteam te kunnen beginnen is een eenmalige investering nodig van € 6.000. Daarmee ben je aangesloten bij de bestaande formule, krijg je een uitgebreide aanvangstraining en een iPad met een goede planningstooling. Je moet er rekening mee houden dat je gedurende een beperkte aanvangsperiode nog geen inkomsten genereert. Volgens onze voorzichtige exploitatieprognoses kun je onder normale omstandigheden binnen een jaar je investeringen terugverdienen. In onze formule heb je nog kosten die gepaard gaan met je eigen vestiging en gebied maar heb je verder geen kosten voor systemen, verloning en facturering, marktonderzoek, juridische ondersteuning of trainingen, ook niet als je bedrijf op volle sterkte is. Wij zorgen voor alle ondersteunende processen zodat jij je op Nurses en je cliënten kunt richten en je eigen zorgbedrijf op kunt bouwen.

Elke zorgondernemer is verantwoordelijk voor de zorg in zijn of haar wijk. En dus heeft iedere zorgondernemer er belang bij dat zijn of haar business goed loopt. Maar van concurrentie is geen sprake. Je werkt geregeld samen en in de franchiseformule is ook geregeld dat als je samenwerkt de opbrengsten ook 50/50 verdeeld worden. Iedereen heeft dan ook belang bij goede samenwerking onderling. Want wie niet delen kan, kan ook niet vermenigvuldigen! Er geldt: 50% is meer dan niets. Het is daarnaast zo dat hoe meer zorgondernemers er zijn, hoe meer bekendheid de formule in een bepaald gebied heeft. En dat is gunstig voor iedere zorgondernemer.

Bekijk de andere vragen