Scroll down for more information

Start jouw wijkteam
in Groningen

HappyNurse wil de zorg beter maken door meer kleinschalige wijkteams te openen in heel Nederland. Ben jij (wijk)verpleegkundige die als thuiszorgondernemer een wijkteam wil leiden zonder zelf alles uit te hoeven vinden en onnodig risico’s te lopen? Lees dan verder of neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Interesse in kennismaking Ondernemerstest
X

Neem direct contact op

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Jij bent klaar voor de volgende stap in de zorg

Herken jij je in dit profiel? Je werkt al een aantal jaren als professional in de zorg. Jouw aanwezigheid tovert een glimlach op het gezicht van mensen. Je bent een gevoelsmens en weet mensen te motiveren en aan je te binden. Het is voor jou nu tijd voor een volgende stap. Want je hebt een duidelijke visie op de zorg en vindt dat het beter kan en moet. Het liefst zou je dit graag samen doen met een organisatie die alles van a-z al heeft geregeld.

 

Start jouw HappyNurse Wijkteam
in Groningen

Je bent (wijk)verpleegkundige en weet dat het beter kàn en moét in de thuiszorg. Jij gelooft ook in zorg op maat, in kleine wijkteams, in meer tijd, aandacht en respect voor cliënten en hun omgeving. Tevens zie je het belang van hooggekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden met een goed oordeelsvermogen. Je handelt snel en vanuit gevoel. Dit is de basis voor succes. Met HappyNurse achter je start je snel en professioneel je eigen wijkteam, bij jou in de buurt.

Ervaringen van succesvolle
thuiszorgondernemers

We hebben twee thuiszorgondernemers bij HappyNurse gevraagd hun ervaringen te delen met jou. Twijfel je nog? Of zit je nog met een aantal vragen? Lees dan hier de verhalen van Saskia en Maik. Meer uitleg geven we je overigens graag persoonlijk in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

de marktscan
voor Groningen

HappyNurse heeft al veel marktonderzoek gedaan. Wil jij je eigen wijkteam starten en heb je ook al een locatie op het oog? Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij voor jou een marktscan doen om te kijken of jouw locatie behoefte heeft aan een HappyNurse vestiging.

Gesprek en marktscan aanvragen

SAMEN MET IEMAND zorgondernemer WORDEN?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met een partner (thuis)zorgondernemer te worden. Maar waar moet je dan aan denken en hoe pak je dit het beste aan? Wij informeren jou hier graag over.

 

Ja ik wil meer weten

wijkteam voorburg

Meer weten over thuiszorgondernemer worden?

Wij voorzien je graag van advies op maat en geven meer informatie.
Ook kan je hier het kennismakingsgesprek en de marktscan aanvragen voor jouw regio.

Contactformulier

Thuiszorg vestigingen

Klik op de vestiging in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

Zoek nabij:
X
ABU