Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Amstelveen

In Amstelveen is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkbroeder André Kolschen en Happy Wijkzuster Debby Koudenburg regelen uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Zij zijn bekend met de wijk. Daardoor zijn zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkbroeder/Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stellen in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Amstelveen heeft u altijd vertrouwde gezichten over de

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkbroeder André en Happy Wijkzuster Debby verzorgen diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt de vestigingsmanager wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze vestigingsmanager in Amstelveen. U bereikt André Kolschen of Debby Koudenburg op het telefoonnummer 06-15114446 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Amstelveen - Contactgegevens

André Kolschen - Vestigingsmanager/Happy Wijkbroeder
Debby Koudenburg - Vestigingsmanager/Happy Wijkzuster

T: Wijkteam: 06-15114446

T: Wijkverpleegkundige: 06-15525068

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wijkteam Amstelveen kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Amstelveen en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Amstelveen die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige  ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Amstelveen omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Amstelveen bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.