Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Ede

In Ede is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster, Edith Wolters, regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Edith is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Ede heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

De Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt Edith Wolters wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Ede.

Wijkteam Ede - contactgegevens

Happy Wijkzuster - Edith Wolters
Marconistraat 8
6716 AK Ede
T: 088 0700 222
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Ede kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit de wijk en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Ede die u mogelijk nodig heeft. Omdat de wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat zij bekend is met de wijk en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Ede bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.