Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Heerenveen

In Heerenveen is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Wieke van Nijkerk regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Wieke is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Heerenveen heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

De Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt Happy Wijkzuster Wieke wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze vestigingsmanager in Heerenveen.

Wijkteam heerenveen - contactgegevens

Happy Wijkzuster - Wieke van Nijkerk
06-28425918
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Heerenveen kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Heerenveen en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Heerenveen die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is in Heerenveen, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. 

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

fiets nieuwsbrief