Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Hoorn 

In Hoorn is een wijkteam van HappyNurse actief. Astrid van Sloten regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Astrid is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Hoorn heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt vestigingsmanager Astrid van Sloten wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Hoorn.

Wijkteam Hoorn- contactgegevens

Vestigingsmanager  - Astrid van Sloten
Spoorstraat 6a
1621 HN Hoorn
T: 0229 - 211 165
M: 06 53 36 89 60 (24/7 bereikbaar)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Hoorn kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Hoorn of andere wijken in Hoorn en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Hoorn die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat zij bekend is met de wijk Hoorn en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Hoorn bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.