Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Leidschendam

In Voorburg is een wijkteam van HappyNurse actief. Margo Ritfeld en Sametha Jabini regelen uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Zij zijn bekend met de wijk. Daardoor zijn zij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Wijkzusters zijn uw vaste aanspreekpunt en zij stellen in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Voorburg heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

De Happy Wijkzusters verzorgen diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren
  • Gespecialiseerde verpleging, waaronder wondzorg en infusietherapie

Samen met u bekijken vestigingsmanagers Margo Ritfeld en Sametha Jabini wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzusters in Voorburg.

Wijkteam Voorburg - contactgegevens

Vestigingsmanagers, Margo Ritfeld en Sametha Jabini Margo en Sametha
Oosteinde 137
2271 EE Voorburg

T: 070 - 21 99 020
06 - 49 09 05 23 (24/7 bereikbaar)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wijkteam Voorburg kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit de wijk en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Voorburg die u mogelijk nodig heeft. Omdat de wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet hij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat hij bekend is met de wijk en omliggende wijken, regelt hij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Voorburg bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.