Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Leusden 

In Leusden is een wijkteam van HappyNurse actief. Anita Olde Keizer regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Anita is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Leusden heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt vestigingsmanager Anita Olde Keizer wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Leusden.

Wijkteam Leusden- contactgegevens

Vestigingsmanager  - Anita Olde KeizerFiets Anita 1
Hessenweg 98A
3835 PL Stoutenburg
M:06-24390594
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Leusden kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Leusden of andere wijken in Leusden en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Leusden die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat zij bekend is met de wijk Leusden en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Leusden bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.