Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Veghel

Start 1 april 2018.
Goede Thuiszorg met liefde en respect afgestemd op uw wensen!

HappyNurse vindt dat thuiszorg beter kan. De wijzigingen in  het zorgstelsel en de snel groeiende behoefte aan thuiszorg vraagt om een nieuwe manier van denken en werken. Daarom is HappyNurse thuiszorg Veghel gestart met thuiszorg zoals het bedoeld is. Kleinschalige wijkteams van ervaren professionals die de omgeving kennen en zich volledig kunnen richten op het leveren van persoonlijke zorg met liefde en respect voor uw wensen. Als u chronisch ziek bent en afhankelijk van thuiszorg, dan begrijpt u hoe belangrijk het is dat u altijd op dezelfde verpleegkundigen kunt rekenen. Deze verpleegkundigen komen op de afgesproken tijd bij u langs en kennen uw situatie. Ze volgen het verloop, bieden service en zijn flexibel. U maakt samen met HappyNurse uw zorgplan geheel op maat. 

Vestigingsmanager en oud militair verpleegkundige Maik Jansen die tevens geboren en getogen is in Veghel gaat vol passie en met militaire discipline te werk. Maik Jansen: Ik heb zowel op persoonlijk als werk gerelateerd gebied veel ervaring in de zorg. En ik heb helaas persoonlijk ondervonden dat er nog veel misgaat in de thuiszorg waardoor mensen onnodig ongemak en verdriet ervaren. Destijds kon ik zelf de zorg voor mijn naasten overnemen en op deze manier de betere zorg leveren. Nu heb ik er mijn persoonlijke missie van gemaakt hetzelfde te doen voor al mijn cliënten! Naast het behartigen van de belangen van de cliënten en het managen van de wijkteams draai ik zelf ook diensten zodat ik samen met mijn personeel de kwaliteit van de geleverde zorg hoog kan houden.

 

Thuiszorg aanvragen

Vormen van Thuiszorg

Mike

Happy Wijkbroeder Maik verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Begeleiding
  • Persoonlijke verzorging 
  • Verpleging en gespecialiseerde verpleging
  • Particuliere zorg
  • Behandeling thuis
  • Nachtzorg

Samen met u bekijkt vestigingsmanager Maik Jansen wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkbroeder in Veghel.

Wijkteam Veghel - contactgegevens

Vestigingsmanager - Maik Jansen
M: 06-26122366
T: 073-7370358
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.