Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam westvoorneInge Wegereef klein

Per 1 februari 2017 is in de wijk Westvoorne een wijkteam van HappyNurse actief. HappyNurse levert thuiszorg in Brielle, Hellevoetsluis, Rockanje en Oostvoorne. Vestigingsmanager Inge Wegereef regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Inge is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Westvoorne heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Begeleiding
  • Persoonlijke verzorging 
  • Verpleging en gespecialiseerde verpleging
  • Particuliere zorg
  • Behandeling thuis
  • Nachtzorg
  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt Vestigingsmanager Inge Wegereef wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Westvoorne.

Wijkteam Westvoorne - contactgegevensInge Wegereef1 klein

Vestigingsmanager Inge Wegereef
T: 06 30 11 59 75
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Westvoorne kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Westvoorne en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen uw huisarts en uw apotheek, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Oostvoorne die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige Inge ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Westvoorne bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.