Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam rijswijk - Thuiszorg rijswijk

In Rijswijk is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Margo regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Margo is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Rijswijk heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster Margo verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren
  • Gespecialiseerde verpleging, waaronder wondzorg en infusietherapie

 

Wijkteam Rijswijk - contactgegevens


Wijkteam Rijswijk – Den HaagFiets Margo

Happy Wijkzuster - Margo Ritfeld
Van Gijnstraat 17, 2e etage
2288 GB Rijswijk
070 - 21 99 020
06 - 49 09 05 23 (24/7 bereikbaar)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Rijswijk kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Rijswijk of andere wijken in Den Haag en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Den Haag die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige Margo ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Rijswijk en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Den Haag bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.