Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel is een wijkteam van HappyNurse actief. Manuela Esser regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Manuela is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Capelle aan den IJssel heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt onze coördinator Manuela Esser wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Capelle aan den IJssel.

Wijkteam Capelle aan den IJssel - contactgegevens

Wijkteam coördinator - Manuela Esser
T: 06-42648976
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bgg
Rogelio Cova
T: 06-24726656
F: 010-8920878

Wijkteam Capelle aan den IJssel kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit de wijk en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Capelle aan den IJssel die u mogelijk nodig heeft. Omdat de wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat zij bekend is met de wijk en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Capelle aan den IJssel bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.