Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Charlois

In Rotterdam Charlois is een wijkteam van HappyNurse actief. Jolanda de Winter en Bryan Silvania regelen uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Jolanda en Bryan zijn bekend met de wijk. Daardoor zijn zij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Nurses zijn uw vaste aanspreekpunt en zij stellen in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Charlois heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Nurses verzorgen diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt vestigingsmanager Jolanda of Bryan wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Nurses in Charlois.

Wijkteam Charlois - contactgegevens

Fiets Jolanda de WinterWijkteam Chairlois 1
Wijkteam coördinator Jolanda de Winter
T: 06 24 71 75 51
F: 010 8920878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BGG: Bryan Silvania tel: 06 24 52 00 62

Wijkteam Chairlois 2
Wijkteam coördinator Coby Broeders
T: 06 42649008
F: 010 8920878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BGG: Simeon Dorn tel: 06 15 24 78 07

Wijkteam Rotterdam Charlois kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit de wijk en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Charlois die u mogelijk nodig heeft. Omdat de wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet hij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat hij bekend is met de wijk en omliggende wijken, regelt hij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Charlois bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.