Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Rotterdam Prins Alexander

In Rotterdam Prins Alexander is een wijkteam van HappyNurse actief vanaf 1 maart 2016. Bryan Silvania en Rogelio Cova regelen uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Bryan en Rogelio zijn bekend met de wijk. Daardoor is hij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Rotterdam Prins Alexander heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijken vestigingsmanagers Bryan Silvania en Rogelio Cova wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Rotterdam Prins Alexander.

Wijkteam Rotterdam Prins Alexander - contactgegevens

Bryan Wijkteam coördinator Rogelio Cova
T: 06 24726656
F: 010-8920878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BGG: Simeon Dorn tel: 06-15247807


Wijkteam Rotterdam Prins Alexander kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Prins Alexander of andere wijken in Rotterdam en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Rotterdam Prins Alexander die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat zij bekend is met de wijk Prins Alexander  en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Rotterdam Prins Alexander bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.