Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Rotterdam noord

In Rotterdam Noord is een wijkteam van HappyNurse actief vanaf 1 maart. Atiq Rafiq regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Atiq is bekend met de wijk. Daardoor is hij in staat alles snel voor u te organiseren.

De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Rotterdam Noord heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt vestigingsmanager Atiq Rafiq wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Noord.

 

Wijkteam Rotterdam Noord - contactgegevens

Vestigingsmanager Fiets AtiqAtiq Rafiq
T: 06.46872117
T: 010.2214005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wijkteam Rotterdam Noord kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Noord of andere wijken in Rotterdam en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Rotterdam Noord die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat zij bekend is met de wijk Noord en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Rotterdam Noord bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.