Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam spijkenisse

Happy Wijkbroeder Rogelio Cova regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Rogelio is bekend met de wijk in Spijkenisse in Gemeente Nissewaard. Daardoor is hij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkbroeder is uw vaste aanspreekpunt en hij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Spijkenisse heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg..

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

 Happy Wijkbroeder Rogelio Cova verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Palliatieve zorg
  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Ondersteuning ADL en verpleging mensen met een verstandelijke beperking

Samen met u bekijkt de Wijkteam coördinator Rogelio Cova  wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happpy Wijkbroeder in Spijkenisse.

Wijkteam Spijkenisse - contactgegevens

Wijkteam coördinator Rogelio Cova
T: 06 24 72 66 56
F: 010-89 20 878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Spijkenisse kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Spijkenisse en omgeving en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Spijkenisse die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Doordat zij bekend is met de wijk Spijkenisse en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Spijkenisse bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.