Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam amsterdam centrum

LGBTQ (Lesbian/Gay)logo lgbt

HappyNurse is gestart met een nieuw Wijkteam in het Centrum van Amsterdam. Ons Centrum team is een klein vast team van Happy Wijkbroeders en Happy Wijkzusters, die met verstand en respect voor de levensstijl van de Lesbian/Gay patiënt zorg verlenen. 

Wij richten ons in het Centrum van Amsterdam voornamelijk op patiënten uit de LGBTQ-gemeenschap, maar uiteraard leveren wij dezelfde goede zorg aan alle burgers van Amsterdam en sluiten wij niemand uit!

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Wijkteam Amsterdam Centrum verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt de wijkzuster/wijkbroeder wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met de HappyWijkzuster of Wijkbroeder in Amsterdam Centrum.

Wijkteam Amsterdam Centrum LGBTQ - contactgegevens

Graham Gabbitass - Happy Wijkbroeder 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corinne Floor - Happy Wijkzuster
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: 020-2291385
F: 020-4868452

Wijkteam Amsterdam centrum kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Centrum of andere wijken in Amsterdam en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Amsterdam die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige ook uit de buurt komt, weet hij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is hij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat hij bekend is met de wijk Amsterdam Centrum en omliggende wijken, regelt hij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Amsterdam bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 


 

english Icon English20Language

New District Nursing Team – Central Amsterdam

LGBTQ (Lesbian/Gay)

HappyNurse is pleased to launch a new District Nursing Team in Central Amsterdam.

Our small and experienced group of HappyNurses are focused on delivering high quality care to the residents of central Amsterdam. 
Although our main focus is the lesbian and gay residents we are more than happy to deliver our experienced nursing services to everyone residing in central Amsterdam. Professionally and Respectfully, HappyNurses care for one and all!


For more information or to make an appointment with one of our nurses for a nursing assessment, call:

District nurse Graham Gabbitass  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Owner Corinne Floor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: +31 20-2291385
F: +31 20-4868452