Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam amsterdam Osdorp

In de wijk Osdorp in Amsterdam is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Corinne Floor regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Zij is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Osdorp heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster Corinne Floor verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Palliatief Terminale Zorg (PTZ)

Samen met u bekijkt de wijkzuster wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze vestigingsmanager in Osdorp.

Wijkteam Osdorp - contactgegevens

Corinne Floor - HappyWijkzuster 
T: 020-2291385
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Osdorp kent de buurtfiets nieuwsbrief

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Osdorp of andere wijken in Amsterdam en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Amsterdam die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige  ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Osdorp en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Amsterdam bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.