Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

thuiszorg den Haag

HappyNurse levert thuiszorg in Den Haag. U kunt bij HappyNurse terecht voor onder meer begeleiding, verzorging, verpleging, dementiezorg, terminale nachtzorg en 24-uurszorg. Onze zorgverlening is helemaal op maat voor u ingericht waarbij wij uw privacy en levenswijze respecteren. De Happy Wijkzuster woont bij u in de buurt en kent alle zorgmogelijkheden in de omgeving Den Haag. Zij is uw vaste aanspreekpunt en stelt samen met u een vast team van zorgprofessionals speciaal voor u samen. U ziet dus altijd vertrouwde gezichten en u krijgt professionele zorg op maat, persoonlijk en vertrouwd.
 
 

Thuiszorg diensten

Onze Happy Wijkzusters leveren altijd thuiszorg op maat. Hierbij kunt u denken aan:

  • Begeleiding bij het regelen van alledaagse activiteiten
  • Begeleiding en verzorging bij dementie
  • Ontlasting van mantelzorgers
  • Nachtzorg
  • Gespecialiseerde verpleging

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Maar wij leveren nog veel meer en altijd voor u op maat gesneden. Bekijk alle vormen van thuiszorg van HappyNurse of neem contact met ons op om vrijblijvend te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor HappyNurse?

Een van de voordelen als u voor HappyNurse kiest is dat u een vast team van verpleegkundigen en andere zorgprofessionals krijgt toegewezen. U leert uw vaste team goed kennen. Zij geven u oprechte aandacht en volgen uw conditie en hoe deze zich ontwikkelt. Dat geeft u een veilig gevoel. Zij weten ook precies wat u prettig vindt en respecteren dat.

Onze zorgvisie kenmerkt zich daarnaast door:  

  • Zorg op maat
  • Altijd een vertrouwd gezicht
  • Respect en aandacht
  • In de buurt
  • Hoog gekwalificeerd

De Happy Nurses uit het wijkteam in Den Haag verlenen de beste thuiszorg die voor uw situatie het meest geschikt is. En naast de zorg die wij leveren ondersteunen en helpen wij u ook met bijvoorbeeld uw zorgverzekering of persoonsgebonden budget. En wij helpen u de weg te vinden naar voorzieningen die worden geboden door bijvoorbeeld de gemeente. En wij zijn 24/7 bereikbaar. De beste thuiszorg, voor u, dat is waar HappyNurse voor staat. 

Thuiszorg in de buurt van Den Haag 

De Happy Nurses uit het wijkteam in Den Haag wonen bij u in de buurt. Zij kennen Escamp en het Wateringse Veld, uw huisarts, maar ook alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Den Haag die u mogelijk nodig heeft. Ze komen allemaal bij u uit de buurt, wat het regelen van specifieke zaken die voor u van belang zijn een stuk gemakkelijker maakt. Lees of u in aanmerking komt voor thuizorg of maak direct gebruik van het thuiszorgaanvraagformulier.

Thuiszorg Den Haag informatie

Wilt u meer informatie? Vraag dan de thuiszorg brochure aan of neem gerust contact op met onze Happy Wijkzuster in Den Haag. We komen graag vrijblijvend bij u langs om met u de mogelijkheden van thuiszorg door HappyNurse te bespreken.  

Ga naar:

Wijkteam Centrum

Wijkteam Escamp

Wijkteam Haagse Hout

Wijkteam Laak

Wijkteam Loosduinen

Wijkteam Segbroek

Wijkteam Scheveningen

Wijkteam Schilderswijk

Wijkteam Transvaal

Wijkteam Wateringen

Wijkteam Wateringse Veld

 

 

Peter Madjid

Laan van de Mensenrechten 186

2252 NW Den Haag

070 - 780 87 77