Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Escamp - Thuiszorg Den Haag

In de wijk Escamp in Den Haag is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Elly Anemaet regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Elly is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Escamp heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster Elly verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt Happy Wijkzuster Elly Anemaet wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Escamp. U bereikt Elly op het telefoonnummer 070-744 47 79 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Escamp - contactgegevens

Happy Wijkzuster Elly AnemaetFiets Elly
Goudenregenstraat 272
2565 GE Den Haag
070-2136466 (8:30-17:00)
070 – 744 47 79 (24/7 bereikbaar)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wijkteam Escamp kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Escamp of andere wijken in Den Haag en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen uw huisarts en uw aphotheek, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Den Haag die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige Elly ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Escamp en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Den Haag bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.